Om

 

 

- inspirasjon, rekreasjon og en god handel

Drøm ble virkelighet!

Etter mange år i Oslo Sporveier som innkjøper og deretter 3 år i Apokjedens markedsavdeling var det på tide å leve ut drømmen! I mange år har jeg drømt om å åpne egen interiørbutikk og da familien Lier flyttet ut på landet og til Hemnes i Høland, åpenbarte det seg endelig en mulighet for det; den gamle skolen rett på nedsiden av småbruket.

 

Den gamle skolen var dårlig vedlikeholdt så det var litt av en oppussingsjobb som stod for døren. Sommeren 2009 ble huset skrapet og malt på utsiden.

 

 

Høsten 2009 og påfølgende vinter har vi vært veldig aktive på innsiden med maling og tapetsering. Med god hjelp fra venner og familie har det blitt kjempefint og det er en stor glede å endelig kunne åpne "Villa Lier" 17. april 2010.

 

Villa Lier skal være en plass for både en god handel men også en plass hvor du kan sette deg ned å bare la deg inspirere eller slappe av i en altfor hektisk hverdag med en god kopp kaffe og en vaffel. I løpet av ditt besøk hos Villa Lier må du også ta deg en tur opp i 2. etg og Galleri Villa Lier. Her finner du mange flotte bilder av bl.a lokale kunstnere. Bildene er også til salgs.

 

Jeg har en forkjærlighet for de danske interiørdesignerne og klesdesignerene så mange av varene du finner i butikken "kommer" fra Danmark. I tillegg finner du også masse fint fra norke designere hva gjelder både klær og interiør.

 

Jeg jobber kontinuerlig med å optimalisere produktutvalget i butikken og nye produkter og leverandører vil tilkomme fortløpende.

 

Velkommen til Villa Lier – inspirasjon, rekreasjon og en god handel!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Villa Lier Interiør

Copyright © All Rights Reserved.